Autor: Katre Pilvinski • 17. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puurmani vald on juba aasta perearstita

Puurmani vald Jõgevamaal otsib juba üle aasta uut perearsti, kaks konkurssi ei ole toonud mitte ühtegi huvilistki. Maavalitsuste sõnul läheb maale ja äärealadele perearstide leidmine üha keerulisemaks.

„Eelmine perearst suri möödunud detsembri alguses ja siiani aitab meid hädast välja naabervalla Laeva perearst,” ütles Puurmani vallavanem Rauno Kuus.

Kahele korraldatud konkursile ei tulnud ühtegi avaldust, kirjutas Eesti Päevaleht. „Praegu loodame ühele noorele residendile, kes ehk saab tulla järgmise aasta juunis,” rääkis Kuus, kuidas plaanitakse leida ligi tuhandele inimesele uus arst.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099