Autor: Triin Tabur • 15. mai 2014
Ainult tellijatele

Ain Aaviksoo: ravimid ei ole tavakaup

Tervishoiuanalüütik Ain Aaviksoo rääkis, et viimasel ajal võtavad apteekide asutamispiirangute teemal sõna põhiliselt vaid juristid. Mulje on jäänud, et tegemist on eelkõige õigusliku küsimuse ja probleemiga, kirjutas Postimees.

 "Tegelikult on tegemist ühe olulisema esmatasandi teenusega, mis puudutab igat inimest isiklikult. Seetõttu ei peitu ka lahendus ühe või teise juristi olemasolevate reeglite tõlgendamises. Siin peaksid patsiendid ja tervisevaldkonna inimesed ise oma sõna ütlema ja kirjeldama, mis on see oodatav lõpptulemus – milline on see olukord, mida me tahame. Kindlasti on olemas tehnilised piirangud, aga tehniline lahendus tuleb ikkagi pärast seda, kui soovitud eesmärk on sõnastatud," arvas Aaviksoo.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708