Autor: Siret Trull • 11. november 2014
Ainult tellijatele

Algas naistevastase vägivalla vastu suunatud teavituskampaania

Algas teavituskampaania „Ava Silmad“, mille eesmärk on tõsta Eesti elanikkonna, eriti noorte, teadlikkust naistevastase vägivalla olemusest, avaldumisvormidest, tagajärgedest ja abisaamise võimalustest.

Justiitsminister Andres Anvelti sõnul on vägivalla märkamine, sellest teavitamine ja ennetamine riigi prioriteet ja iga inimese kohus. „Absoluutselt mingisugusele vägivallale pole õigustust – olgu see siis vaimne, füüsiline või seksuaalne. Me ei tohi karta sellest rääkimist ning peame julgema vägivallatsejatele näpuga näidata, neid häbistada. Me kõik peame vaeva nägema, et vägivald poleks kellegi meelest lahendus, vaid häbiasi,“ ütles Anvelt.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708