Autor: Violetta Riidas • 18. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Silland: GKSi tuleb rakendada evolutsiooniliselt, mitte kalkulaatorit kasutades

Foto: Raul Mee
Narva Haigla juht Olev Silland vastas Eesti Haigekassa kirjale üldise geograafilise kättesaadavuse põhimõtete rakendamisest.

Geograafiline kättesaadavus ja selle põhimõtted (GKS) on koostatud haigekassa poolt ja tutvustatud haigekassa poolt tervishoiusüsteemi teatud osale, kuid laiemat arutelu selle üle toimunud ei ole. Oleme siinkohal solidaarsed 5. novembril 2015. aasta üldhaiglate juhtide poolt allkirjastatud pöördumisega sotsiaalministeeriumi ja Eesti Haigekassa juhatuse poole, kus tehakse ettepanek läbirääkimisteks ja aruteluks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099