27. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ene Tomberg: „vanad pediaatrid“ pooldavad koduvisiite vastsündinutele

Tervisesektori juhtivspetsialist Ene Tomberg
Foto: Raul Mee
Kauaaegse pediaatrina saan öelda vaid kiidusõnu vastsündinutele koduvisiidi korralduse väljatöötamisele. Miks on nn „vanad pediaatrid“ selle poolt? Ka meie alustasime jaoskonnapediaatritena ja nägime, milline on vajadus kodukülastuse järele eeskätt värsketele lapsevanematele ja kui oluline on näha last tema tegelikus kasvukeskkonnas, kirjutab tervisesektori juhtivspetsialist Ene Tomberg.

Rasedast ja sünnitanust kujunevad ema ja isa lapse pikkadeks aastateks, kes vajavad pidevat nõustamist alustades vastsündinu vannitamisest, rinnatoidust , vaktsineerimisest ja lapse üldisest arendamisest. Ainult internetist ei saa praktilisi teaduspõhiseid teadmisi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708