Uudised
Ainult tellijale

Verekeskuse juubelikonverentsil käsitletakse veenist-veenini ahela probleemkohti

Foto: PERH

Tähistamaks veredoonorluse ja vereülekannete 75. aastapäeva Eestis korraldab Põhja-Eesti Regionaalhaigla verekeskus reedel, 11. novembril 2016 Regionaalhaigla E-korpuse saalis (J. Sütiste tee 21) konverentsi “Veenist veenini”.

Verekeskuse juhataja dr Riin Kullaste sõnul on 75 aastane Eesti verekeskus vaatamata oma väärikale eale tegus ja muutustele avatud organisatsioon ning juubel on hea võimalus kutsuda kokku inimesi, kes ühel või teisel moel puutuvad kokku doonorite, doonorivere töötlemise, testimise ja kasutamise ehk vereülekannetega: „Seekordne konverents käsitleb veenist-veenini ahela probleemkohti, nii nagu meie, kes me igapäevaselt professionaalidena selle ahela erinevates lülides tegutseme, neid näeme. Konverentsi kava on kirju, aga ta väljendab hästi seda maastikku ja reaalsust, milles me praegu liigume. Meie eesmärk on ohutu ja otstarbekas vereülekanne ning avatus ja paljude osapoolte kaasamine on siin määrava tähtsusega.“ 

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele, mis ei nõua meedikukoodi
 • Meedikukood annab ligipääsu ajalehele PDF-ile
 • Meedikukood annab ligipääsu ajakirja Meditsiin Fookuses PDF-ile
 • Tellimus sisaldab Meditsiiniuudiste uudiskirja
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  MEDITSIINIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad Meditsiiniuudised igal nädalal enda postkasti.

  Meditsiiniuudised.ee toetajad:

  Kadi Heinsalu
  Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
  Aet Trisberg
  Aet TrisbergAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0455
  Violetta Riidas
  Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
  Siret Trull
  Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
  Karin Tamm
  Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
  Maarja Kõrv
  Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708