Autor: Violetta Riidas • 19. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kiirabiliit pole rahul Aaviksoo tööga

Eesti Kiirabi Liidu juht Ago Kõrgvee
Foto: ÄP: Julia-Maria Linna
Eesti Kiirabi Liit tegi seoses e-kiirabi venivate arendustega pöördumise minister Jevgeni Ossinovskile ja terviseameti peadirektor Tiiu Arole.

Eesti Kiirabi Liidu juhatuse esimehe Ago Kõrgvee poolt allkirjastatud pöördumises on kirjas, et pöördumist ajendas kirjutama Eestis kiirabiteenuste pakkujate tõdemus, et e-kiirabi arendusprotsess ei ole käivitunud sellisel kujul, kui see oli algselt sotsiaalministeeriumi poolt kavandatud. "E-kiirabi projekt on hüberneerunud ning seab sellega ohtu kvaliteetse ning patsiendile suunatud erakorralise meditsiini tegevuse. Seetõttu oleme välja toonud peamised murekohad. Kõik allpoolnimetatud olulised dokumendid on pöördumisele lisatud," seisab pöördumises. Eelkõige ei olda rahul e-arenduste eest vastutava asekantsler Ain Aaviksoo tegevusega. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099