Autor: Violetta Riidas • 19. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ross veel Niine kliinikut süüdi ei mõista

Haigekassa juhatuse esimees Tanel Ross.
Foto: ÄP/Andras Kralla
Telesaates «Pealtnägija» kinnitasid mitu inimest, et käisid Niine kliinikus tasulisel vastuvõtul ja neile tuli üllatusena, et nende visiidi eest on raviasutus saanud raha ka haigekassalt. Haigekassa juht Tanel Ross siiski tuntud nahaarstile valearvete esitamist süüks ei pane.

See on juba teine juhus, kus tuleb avalikuks, et raviasutused on esitanud haigekassale ilmselt valearveid. Tahes-tahtmata tekib küsimus, kas ja kuidas te raviasutuste esitatud arveid kontrollite?

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099