Autor: Violetta Riidas • 19. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ossinovski vastas hambaravi kohta käivatele küsimustele

Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski
Foto: Andras Kralla / ÄP
Minister Jevgeni Ossinovski selgitas riigikogus hambaraviteenuse kohta aru andes piirhindade kujunemist ja seda, et Eesti tervishoiu aluspõhimõte on solidaarsus ning nii peab see ka jääma.

Samuti juhtis ta tähelepanu, et Eestis on jõudnud omaosalus 23% juurde ning Maailma Terviseorganisatsioon ütleb, et tervishoiu omaosalusprotsent, mis on suurem kui 25%, hinnatakse kriitiliseks, kuna sellest hetkest peale väheneb vähemkindlustatud elanikkonnarühmadele tervishoiuteenuste kättesaadavus ja selle tõttu suureneb tervise ebavõrdsus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099