Autor: Violetta Riidas • 30. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vallikivi: teise vooru eelnõu tuli välguna selgest taevast

Eesti Perearstide Seltsi juht Le Vallikivi
Foto: Eiko Kink / Äripäev
Eesti Perearstide Seltsi president Le Vallikivi leiab, et tervisekeskuste loomisele on lähenetud valest otsast.

Tervisekeskuste teemal on jätkuvalt needsamad probleemid, millele Eesti Perearstide Selts juba korduvalt ja aastaid tähelepanu on juhtinud. Nimelt on tervisekeskused projekteeritud ja nüüd ka valmis ehitatud enne seda, kui üldse on selgeks saanud see, mis tervisekeskused tegelikult on, milline on nende funktsioon tervishoiumaastikul, milline on nende sidusus teiste tervishoiu ja sidusvaldkondadega, milline on nende organisatoorne ja rahastusmudel jne.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099