30. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigikohtu otsus PERHi apteegi saagat ei mõjuta

Benu tegevjuht Kaidi Kelt
Foto: ÄP/Raul Mee
Benu apteekide jaemüügidirektor Kaidi Kelt kinnitas, et kuna Põhja-Eesti Regionaalhaiglas saab avada põhiapteegi, mitte haruapteegi, siis riigikohtu värske otsus nende kolimisplaani ei mõjuta.

"Mis puudutab regionaalhaigla juhtumit, siis ei muuda ka 29. mai riigikohtu otsus kuidagi fakti, et Benu apteek võitis PERHi üürikonkursi ning et eelmine rentnik on juba kaheksa kuud seal üüri maksmata ja kehtiva rendilepinguta PERHi tahte vastaselt," sõnas Kaidi Kelt.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099