3. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tsahkna sai hooldushaigla maksuvõlaks armuaega

Hooldushaigla juht Anders Tsahkna.
Foto: Meditsiiniuudised, mu.ee
Anders Tsahkna juhitaval Keilas asuval PJV Hooldusravil ei õnnestunud kokkulepitud ajaks pea 800 000 eurost maksuvõlga tasuda. Haiglale naeratas aga õnn, sest tähtaeg lükkus ühe konkursi tõttu edasi, kirjutab tänane Äripäev.

Endise meditsiiniametnikule ja poliitikule Anders Tsahknale kuuluvale PJV Hooldusravihaigla saatus  pidi selguma esmaspäeval 2. juulil, mil on haigekassa õendusabiteenuse riigihanke tähtaeg. Nimelt soovib PJV Hooldusravihaigla selleks, et tema saneerimine õnnestuks, saada haigekassalt senisest suurema õendusabiteenuse lepingu. Senikaua aga, kuni haigla pole ära tasunud oma pea 800 000 euro suurust maksuvõlga, ei saa ta hankes isegi osaleda, mis tähendab, et ta saneerimine kukuks läbi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099