Autor: Meditsiiniuudised • 9. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leht: Tsahkna pääses prokuratuuri pihtide vahelt terve nahaga

Anders Tsahkna, PJV Hooldusravi tegevjuht
Foto: Eiko Kink / Äripäev
Prokuratuuril ei õnnestunud leida tõendeid, et Anders Tsahkna teadis Keila hooldushaigla ehituskulude kunstlikust suurendamisest.

Poolteist aastat tagasi, 2017. aasta juuni alguses pidas keskkriminaalpolitsei kinni Anders Tsahkna, Astlanda Ehituse juhi Kaupo Kolsari ja tema äripartneri Jaan Tuha. Neid kahtlustati soodustuskelmuses, mille kogusumma ületas 3,9 miljonit eurot. Kuriteole kaasaaitamises kahtlustati ka ehitusfirma Rand ja Tuulberg juhti Taivo Tähte. Ühtlasi esitati kahtlustus SA-le PJV Hooldusravi ehk Keila hooldushaiglale.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099