Autor: Triin Tabur • 9. detsember 2021

Marin Mrčela: COVIDiga seotud korruptsiooniriskid on endiselt kõrged

Euroopa Nõukogu korruptsioonivastase riikide ühenduse president Marin Mrčela tegi tänasel rahvusvahelisel korruptsioonivastasel päeval avalduse.
Foto: Shutterstock

"Kuna valitsused on pidanud silmitsi seisma järjestikuste COVID-pandeemia lainetega ja peavad viiruspuhangutele endiselt kiiresti reageerima, kasutavad nad sageli erakorralisi meetmeid. Hoolimata erandlikust olukorrast on ülioluline, et valitsused tegutseksid täielikult seadusi järgides ning lähtuksid oma tegevuses läbipaistvuse, järelevalve ja vastutuse põhimõtetest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099