Autor: Violetta Riidas • 12. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kindlustusettevõte annetas jõulukinkidele kuluva summa haigete laste toetuseks

If Kindlustus otsustas tänavu loobuda kulukate jõulukingituste tegemisest ning suunata selleks mõeldud raha heategevusse. Toetatavaks organisatsiooniks valiti SA TÜ Kliinikumi Lastefond. Sealjuures soetati ka annetust tähistavad heategevuslikud kinkekirjad.

Ifi annetussummaga toetatakse Lastefondi selleaastast põhikampaaniat „Unistuste puhkus“, mille raames rahastatakse sügava ja raske puudega lastele hoiuteenuse pakkumist neljas hoiukodus üle Eesti.

If Kindlustuse juhatuse liikme Artur Prauni sõnul on ettevõte lastega seotud projektidesse panustanud juba pikemat aega ning läbi 2006. aastal loodud Ifi Turvafondi on järjepidevalt toetatud turvalisusega seotud projekte. „Sellel aastal otsustasime tavapäraste jõulukinkide eelarve suunata heategevusse. Heategevuslikke projekte ning inimesi, kes abi vajavad, on aga palju ning nende vahel valida ei ole lihtne. Kutsusime appi If Kindlustuse töötajad ning korraldasime hääletuse. Ja nii selguski, et tänavu toetame TÜ Kliinikumi Lastefondi. "Ehk saame selle teoga eeskujuks olla ka teistele ettevõtetele, kes on harjunud igal aastal koostööpartneritele ning klientidele kingikotte viima,“ lisas Praun.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708