Arvamused
Ainult tellijale

Tallinna Haigla tulek toob selguse

Ida-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimees Ralf Allikvee  Foto: ITK

Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhid on viimastel nädalatel Saaremaa inimeste vähiravi ja Tallinna haigla loomise teemal avalikkuses mitmel korral kriitilisi seisukohti esitanud. Tegelikult liiguvad arengud haiglavõrgus oma loomulikku rada patsiendi huvidega suurema arvestamise suunas, kirjutab Ida-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimees Ralf Allikvee.

Tundub, et PERHi tippjuhtide jaoks on kõige olulisem tegutsemise alus enam kui 15 aastat tagasi valitsuse poolt vastu võetud otsus, et PERH on regionaalhaigla, Tallinna Haigla moodustamisel liituvad Ida-Tallinna ja Lääne-Tallinna Keskhaigla aga madalama taseme haiglad ehk keskhaiglad. Loomulikult kaasneb sellega arusaam, et kõikides ravivaldkondades on PERHi töötajad võrreldes teiste Tallinna haiglatega tipptegijad ja mujal Põhja-Eestis on ravitase madalam. Elu aga tolleaegse valitsuse otsuse järgi siiski ei kulge. Kogenud kirurgi ja haiglajuhina võin öelda – õnneks ei kulge. Peamine on ikka haiglate pakutav tegelik raviteenuse kvaliteet ning suutlikkus ja soov oma patsienti parimal moel aidata.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele, mis ei nõua meedikukoodi
 • Meedikukood annab ligipääsu ajalehele PDF-ile
 • Meedikukood annab ligipääsu ajakirja Meditsiin Fookuses PDF-ile
 • Tellimus sisaldab Meditsiiniuudiste uudiskirja
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  MEDITSIINIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad Meditsiiniuudised igal nädalal enda postkasti.

  Meditsiiniuudised.ee toetajad:

  Kadi Heinsalu
  Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
  Violetta Riidas
  Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
  Siret Trull
  Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
  Mirjam Esperk
  Mirjam EsperkAjakirjanik-toimetajaTel: 56483229
  Karin Tamm
  Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
  Maarja Kõrv
  Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708