Autor: Kadi Heinsalu • 3. märts 2014
Ainult tellijatele

EL võtab ette ülekaalulise lapse

Eelmisel nädalal Ateenas toimunud toitumise ja füüsilise aktiivsuse konverentsil jõudsid liikmesriigid kokkuleppele kõrgetasemelise töögrupi loomises, mille eesmärgiks on lapseea ülekaalulisusega tegelemine.

Tegevuskava keskendub vabatahtlikele tegevustele, mis on suunatud tervislikule elu algusele, tervisliku elukeskkonna edendamisele eriti koolis ja koolieelsetes asutustes, lastele suunatud turunduse ja reklaami piiramisele, perekondade teavitamisele ja võimestamisele, füüsilise aktiivsuse soodustamisele ja teadustegevuse suurendamisele. Tegevusi lisatakse juba käimasolevatele töödeldud toidu soola, rasvade ja lisasuhkru vähendamise programmidele ning tasakaalustatud toitumise ja aktiivse elustiili soodustamisele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708