• 21.02.18, 09:07
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Mark Levin: ühendamine ei oleks tõhus

Aastal 2012, kui LTKH uus hooldusravikliinik Õismäel avati, tehti intervjuu ka selle juhi Mark Leviniga kahe linnahaigla ühendamise teemal. Toona laitis Levin selle mõtte maha ja kinnitas, et konkrents on hea ja piisava rahastuse korral saavad nad korralikult tööd teha.
Tallinna endine abilinnapea Merike Martinson ja LTKH hooldusravikliiniku juht dr Mark Levin 2012. aastal kliin8iku avamisel.
  • Tallinna endine abilinnapea Merike Martinson ja LTKH hooldusravikliiniku juht dr Mark Levin 2012. aastal kliin8iku avamisel. Foto: ÄP: Andras Kralla
Lääne-Tallinna keskhaigla hooldusravikliiniku juhataja Mark Levin, kes kuulub Keskerakonda ja on kandideerinud 2013 ka kohalike omavalitsuste valimistel, ütles, et sotsiaalministri ettepanek ühendada Ida- ja Lääne-Tallinna keskhaigla ei oleks tõhus, vahendas ERR Uudised ERRi raadiouudiseid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Meditsiiniuudised esilehele