Aaviksool on uues ametis suured ambitsioonid

Ain Aaviksoo
Ain Aaviksoo

Sotsiaalministeeriumi asekantsleri kohalt lahkuv Ain Aaviksoo hakkab oma uues ametis looma riikliku ravikindlustussüsteemi kõrvale täiesti uut erarahastamisel põhinevat süsteemi.

Aaviksoo asub järgmise nädala esmaspäevast juhtima kindlustusärimehe Raul Källo ja apteegiäris tegutseva Tarmo Laanetu ühist ettevõtet nimega VIVEO Healt. See ettevõte tahabki luua uue platvormi – era-ravikindlussüsteemi, kus saavad kokku tööandjate makstavad tervisekindlustuse rahad, tervisenõustamise teenused ning eraterviseteenuste võrgustik.

«VIVEO eesmärk on toimida kõrvuti solidaarse ravikindlustussüsteemiga ning seda toetada. Riiklik süsteem kahtlemata võidab, kui tervishoidu tuleb juurde erasektori raha ning patsientidel on koht, kuhu helistada ja saada kiiret abi oma konkreetse tervisemure lahendamiseks,» ütles Ain Aaviksoo oma uue töökoha eesmärke selgitades Postimehele.

Aavsikoo sõnul võtab ettevõte selleks enda peale suhtluse tööandjate, patsientide, kindlustajate, raviasutuste ning kõigi teiste teenuste osutajatega. Koostööd asutakse seejuures tegema Euroopa suurimate kindlustustega. Eesti turule plaanitakse tulla innovaatiliste tervishoiuteenuste platvormiga veel selle aasta sees.

Loe pikemalt Postimehest.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.