Autor: Triin Tabur • 9. september 2014
Ainult tellijatele

Saarma: valikusse pannakse ravijuhud, mis jäävad üle pärast HVA haiglate taotlusi

Haigekassa ja erakliinikute vahel kevadel sõlmitud ravilepingud on toonud tüli majja. Eraraviasutuste rahulolematus raha jagamise põhimõtete ja viisi suhtes on nii suur, et kaheksa erakliinikut on haigekassa vastu kohtusse läinud, üks neist on Fertilitase erakliinik.

Fertilitase juhastuse esimees ja arst Ivo Saarma, kes on ühtlasi ka Eesti Eratervishoiuasutuste Liidu juht, ütleb, et haigekassa partnerite valiku puhul on arvestamata sellised olulised kriteeriumid nagu pikaajalised partnersuhted, tehtud investeeringud, järjepideva arengu ja kvaliteedi tagamine. Kõik see, mida rõhutatakse haigekassa poolt rahade jagamisel HVA haiglatele, kuid mis eratervishoiuasutuste puhul muutub ebaoluliseks, nendib Ivo Saarma 9. septembri Meditsiiniuudiste artikli tarbeks antud intervjuus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708